Henna haarkleuring rood 80g
Henna haarkleuring rood 80g
Haar verven en grijs haar op een natuurlijke manier bedekken, zonder chemicaliën en toevoegingen - is dat mogelijk? Ja, henna is een effectief en kruidenalternatief voor chemische stoffen.

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 5,20
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst
-    Haar verven en grijs haar op een natuurlijke manier bedekken, zonder chemicaliën en toevoegingen - is dat mogelijk? Ja, henna is een effectief en kruidenalternatief voor chemische stoffen. 
-    Het hennapoeder van STYX Naturcosmetic is 100% Henna-poeder in Triple A-kwaliteit uit Pakistan. 
-    Omdat ons hennapoeder een natuurlijk product is, hangt de kleur van witte haarlokken af van de haarstructuur. Hoe lichter het grijze haar, hoe lichter het resultaat. 
-    Kleurt licht haar intens rood en donker haar licht rood. 
-    Als het haar beschadigd is, kan het Henna-poeder dieper in het haar doordringen en het repareren en dus kan het kleurresultaat sterker zijn.
  • Gebruiksaanwijzing:
  • meng hennapoeder met warm water in een glazen of porseleinen container en blijf gedurende ongeveer 10 minuten oplossen in een heet waterbad op een laag vuurtje.
  • Was het haar, breng hennaverf zo warm mogelijk aan (gebruik handschoenen), wikkel met folie, wikkel met een handdoek indien nodig en laat 2 uur weken indien mogelijk. Spoel daarna uit.
  • Let op: voor chemisch behandeld haar moet henna minstens een maand na de chemische behandeling worden gebruikt. Omdat het een natuurlijk product is, ontwikkelen de kleurnuances op elk haar anders. Het wordt aanbevolen om de hennakleur voorlopig op een haarlok te proberen. 
  • Na het verfrissen van het haar met henna, moet het haar worden gewassen met henna shampoo zodat de tint niet zo snel uit het haar spoelt.