BIO-SHOTS
                                                                                    
 

SONNENSTAR BIO-SHOTS!

Het SONNENSTAR-team hecht veel belang aan goede smaak en een dagelijkse bijdrage aan het algemene welzijn. Dit zijn de elementen waarmee ze jou willen overtuigen. Ze leggen daarom een ​​sterke focus op de hoge kwaliteit van onze ingrediënten, die allemaal afkomstig zijn van gecontroleerde biologische landbouw, met behulp van natuurlijke zoetheid van fruit en natuurlijke smaken. De producten zijn veganistisch en glutenvrij.


Kurkuma en gember worden al lang beschouwd als trendkruiden onder de gezondheidsbewuste mensen. In deze gezonde drankjes kunnen de twee nauw verwante knollen echt laten zien waar ze waard zijn. 
Wanneer het in een drankvorm word gemaakt komen de geneeskrachtige eigenschappen en de pure smaak beleving volledig tot hun recht. Het reinigt je lichaam en geeft je een natuurlijke boost. 

Deze SONNENSTAR-producten zijn met de grootste zorg en liefde geproduceerd in Oostenrijk en zijn geschikt als dagelijkse kick voor het hele gezin. Wij zijn ervan overtuigd dat voor jouw, als gezondheidsbewust persoon, zorgvuldig geproduceerde natuurlijke producten een must is. En bieden jou hiermee een geweldige aanvulling en smaakbeleving. 

Ingrediënten in biologische kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.
We willen jou alleen het beste bieden!

Bezig met laden...
visibility

Sonnenstar Gember bio-shot 330ml

Een biologisch sapje met verse stukjes gember en kurkuma voor je dagelijkse boost!

8,95

visibility

Sonnenstar Kurkuma bio-shot 330ml

Een biologisch sapje met verse stukjes kurkuma en gember voor je dagelijkse boost!

8,95

DUURZAAMHEID! 

SONNENSTAR richt zich niet alleen op een duurzame smaakbeleving, maar denkt ook aan het milieu. Ze hebben daarom bewust gekozen voor de glazen fles.

 


 

kurkuma gember schoten dranken